Thuiskleedservice

Vindt u het lastig om naar de winkel te komen of voelt u zich niet prettig bij online winkelen? Dat is geen enkel probleem. Wij brengen u graag de persoonlijke winkelervaring aan huis. Onze Thuiskleedservice draait om aandacht, persoonlijk contact en individuele adviezen aan huis. Van afspraak tot uw nieuwe look, ontdek onze aanpak en ervaar het gemak van Thuisgekleed.nl 

Hoe werkt het?

 

Afspraak maken

U neemt contact met ons op via 038-3033974 of vult het aanvraagformulier in op de website.
Hier geeft u aan wat uw wensen zijn qua kleding stijl en maten.

Advies aan huis

Na het inplannen van een datum, stellen wij een aantal mooie sets voor u klaar en komen we bij u langs op het afgesproken moment. Wij zullen hierbij de Corona richtlijnen van RIVM in acht nemen.

Afrekenen

Wanneer wij bij u langskomen en u bent mooi geslaagt voor een nieuwe outfit, dan kunt u op verschillende manieren betalen: Contant, Pin, Overboeking of Op rekening.

Probeerservice

Koopt u geregeld kleding voor uw ouders of andere mensen waar u zorg voor draagt? Dan is de probeerservice wellicht wat voor u. Hoe werkt het? We leggen het u kort uit in onderstaande stappen. 

Samen met u nemen wij via telefoon, webshop of in een van onze winkels de wensen door en stellen wij een selectie samen. U neemt de artikelen mee of wij leveren de artikelen af op een gewenst adres. De artikelen worden op zicht mee gegeven of afgeleverd. Hier dient enkel een formulier voor getekend te worden en is een kopie ID gewenst.

De kleding kan rustig gepast worden in eigen omgeving en zal binnen 2 werkdagen opgehaald of geretourneerd dienen te worden.

Wat goed is bevonden kan afgerekend worden in een van de winkels of via een betaallink die u via e-mail toegestuurd wordt.

Waarom gebruik maken van onze Probeerervice?
U hoeft niet meer het hele internet af te zoeken voor leuke sets. Onze deskundige advieseurd helpen u met uitzoeken. U ziet en voelt direct de kwaliteit van de kleding in plaats van alles te bepalen vanaf een foto. Er is meer dan voldoende keuze om mee te nemen, zodat u thuis uw eigen winkelervaring heeft en kan uitzoeken wat u leuk en fijn vindt. Daarnaast hoeft u niet meer wachten bij de post voor het inleveren van uw retouren...wij komen het gewoon weer voor u ophalen.

Kortom met onze Thuiskleedservice, Probeerservice, Webshop en Winkels kunnen wij u, uw ouders of andere dierbaren ten alle tijden voorzien van kleding. En dat ook nog veilig, persoonlijk en met de juiste service en zorg.