Onze samenwerkingspartners

Partner Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land
Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land zet zich in voor iedereen in elke levensfase. Ze zijn actief in de gemeenten Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland. Leden en hun gezinsleden profiteren van vele voordelen op het gebied van welzijn, zorg en wonen. 

‘Voor allen, door allen’ is hun uitgangspunt! Samen creëren zij mogelijkheden op het terrein van welzijn, gezondheid, zorg en wonen met als doel dat iedereen mee kan blijven doen. Dit in een voortdurend veranderende samenleving, waarin dit geen vanzelfsprekendheid meer is. In verbinding met elkaar en door elkaar te ondersteunen op de momenten dat dit nodig is, kunnen mensen in hun eigen leefomgeving waardevol leven en werken.

Thuisgekleed.nl en Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land hebben een samenwerkingsverband afgesloten zodat de leden van Oude en Nieuwe Land ook gebruik kunnen maken van onze unieke thuiskleedservice. 

Meer informatie over Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land kunt u vinden op hun website.


Partner Onbeperkt leven
Misschien kunt u het wel voorstellen: een ingrijpende gebeurtenis zet u volledige leven totaal op zijn kop. Bijvoorbeeld omdat u ingrijpend ziek wordt of omdat u een ongeluk krijgt. Uw focus in zo’n crisis situatie ligt op dat moment volledig op beter worden. U bent er niet zeker van dat u ooit weer de oude zult zijn en dat betekent best wat onzekere tijden. Onbeperkt Leven wenst iedereen die dit overkomt een fijne toekomst met zo min mogelijk zorgen en grenzen en juist met zoveel mogelijk gemak en momenten van genieten. En dat kan met wat hulp van fijne aanbieders, die alle leden een mooie aanbieding doen. Die korting of service, die is ontzettend welkom! Het merendeel van hun leden heeft zelf een beperking, handicap of ziekte. Met deze samenwerking wil Thuisgekleed.nl graag een toegevoegde waarde zijn voor Onbeperkt leven.

Meer informatie over Onbeperkt leven kunt u vinden op hun website