Thuisgekleed over ons

1 Wie is Thuisgekleed?

Wij zijn hét Nederlandse modeplatform dat bestaat uit lokale winkeliers met aandacht voor jou als klant.

Winkelen bij Thuisgekleed is als snuffelen bij je favoriete winkel, met de persoonlijke zorg en aandacht, die je hierbij mag verwachten.

Iedere winkelier selecteert haar collectie met maar één doel voor ogen. Iedere klant de mooiste versie van zichzelf laten zijn. Mode is immers het mooist als jij het draagt. 

Met het grootste en meest gevarieerde aanbod op het gebied van dames- en herenmode, schoenen en accessoires is er voor iedere stijl iets moois te vinden.

2 Wat doet Thuisgekleed?

Thuisgekleed helpt Nederlandse winkeliers hun collectie online te laten schitteren.

Winkels zijn een belangrijke ontmoetingsplek waar je met veel zorg en aandacht wordt bijgestaan. Daarentegen is online winkelen en ontdekken ook steeds belangrijker geworden. Door met winkeliers en merken samen te werken, heb je de keuze om lokale winkels te bezoeken en online het grootste assortiment van onze winkeliers te ontdekken. 

Zo worden wij allemaal de mooiste versie van onszelf!

3 Waarom winkelen bij Thuisgekleed?

Mode speciaal geselecteerd om u een goed gevoel te geven.

Onze aangesloten winkeliers weten als geen ander een collectie samen te stellen, die op uw lijf is geschreven. Met veel zorg en aandacht gaan zij op zoek naar de mooiste en duurzame merken, die natuurlijk het mooiste zijn als jij het draagt!

Bij Thuisgekleed kun je lokaal winkelen, door online de grootste modecollectie van Nederlandse winkeliers te ontdekken. Daar worden we toch allemaal blij van?

Weten welke winkels allemaal zijn aangesloten? Zoek hier voor onze aangesloten winkels.

De mooiste mode

Geselecteerd door lokale winkels

Online ontdekken

Voor de mooiste versie van uzelf

De ontwikkeling van Thuisgekleed

Kim-aan-de-telefoon
Het idee is geboren
Als lokale winkelier, ziet Kim de strijd die geleverd wordt op internet en besluit te gaan samenwerken in plaats van te concurreren. Zij ontwikkelt het modeplatform Thuisgekleed voor lokale winkeliers in de kledingbranche.
Lady's Club Damesmode Bergen op Zoom
Eerste winkeliers sluiten zich aan
Lady's Club Damesmode sluit zich met twee winkels aan op Thuisgekleed.

Main Menu