Thuisgekleed over ons

1 Wie is Thuisgekleed?

Wij zijn hét Nederlandse seniorenmode platform met een collectie speciaal geselecteerd door lokale winkeliers en gemaakt door de mooiste merken.

Met het grootste en meest gevarieerde aanbod op het gebied van seniorenmode, schoenen en accessoires is er voor iedere stijl iets moois te vinden. Deze collectie is met veel zorg en aandacht voor u uitgezocht door de aangesloten winkeliers en gemaakt door de mooiste merken. Een collectie op haar mooist als u het draagt. 

Winkelen bij Thuisgekleed is als snuffelen bij uw favoriete lokale winkel, met de persoonlijke zorg en aandacht, die u hierbij mag verwachten.

2 Wat doet Thuisgekleed?

Thuisgekleed helpt u de mooiste mode online te ontdekken.

Winkels zijn een belangrijke ontmoetingsplek waar u met veel zorg en aandacht wordt bijgestaan. Daarentegen is online winkelen en ontdekken ook steeds belangrijker geworden. Door met winkeliers en merken samen te werken, heeft u de keuze om lokaal uw winkel te bezoeken of online het grootste assortiment seniorenmode van Nederland te ontdekken. En als kers op de taart heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor onze Thuisgekleed Service.  

Zo worden wij allemaal de mooiste versie van onszelf. 

3 Waarom winkelen bij Thuisgekleed?

Mode speciaal geselecteerd om u een goed gevoel te geven.

Onze aangesloten winkeliers en merken weten als geen ander een collectie samen te stellen, die op uw lijf is geschreven. Met veel zorg en aandacht gaan zij op zoek naar de mooiste en duurzame merken, die natuurlijk het mooiste zijn als u het draagt!

Bij Thuisgekleed kunt u lokaal winkelen, door online de grootste modecollectie van Nederland te ontdekken. Daar worden we toch allemaal blij van?

Weten welke winkels allemaal zijn aangesloten? Zoek hier uw dichtsbijzijnde winkel.

De mooiste merken

Geselecteerd door lokale winkels

Online ontdekken

Voor de mooiste versie van uzelf

De ontwikkeling van Thuisgekleed

Kim-aan-de-telefoon
Het idee is geboren
Als lokale winkelier, ziet Kim de strijd die geleverd wordt op internet en besluit te gaan samenwerken in plaats van te concurreren. Zij ontwikkelt het modeplatform Thuisgekleed voor lokale winkeliers in de seniorenmode.
Lady's Club Damesmode Bergen op Zoom
Eerste winkeliers sluiten zich aan
Lady's Club Damesmode sluit zich met twee winkels aan op Thuisgekleed.

Main Menu