Over ons

Thuis bij ons 

Wat leuk dat u via uw online zoektocht bij Thuisgekleed.nl bent terechtgekomen. We heten u ook meer dan welkom in onze fysieke winkel in winkelcentrum Zwolle Zuid. We zijn er van overtuigd dat u zich daar gehoord en gezien voelt en ook echt thuis voelt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de dames- en herenmode branche, kennen de trends en luisteren graag in alle rust naar uw wensen. 

Onze winkel houden we overzichtelijk en laagdrempelig, want we vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Voor u en uw winkelpartner hebben we een fijne zitplek en een kopje koffie klaarstaan, terwijl we u inspireren met modieuze items waar u zelf misschien nog niet aan gedacht had. Want u kunt zoveel meer dragen dan u wellicht denkt! We weten dat de vrouwelijke en mannelijke vorm in de loop der jaren verandert en daar houden we dan ook rekening mee bij onze adviezen en de inkoop van onze merken. Bovendien hebben we veel verstand van stoffen en pasvormen, zodat u zeker slaagt met kleding die u op het lijf geschreven is. 

Kunt u niet meer naar ons komen? Geen probleem…dan komen we gewoon naar u toe. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarna komen we met een ruime selectie kleding naar u toe. Hier kunt u op uw gemak en in uw eigen omgeving de kleding passen. Mist u iets in de meegenomen selectie of heeft u een andere maat nodig? Dit kunnen we ter plaatse voor u regelen. Via onze tablet kunnen wij direct het gewenste product voor u bestellen en deze wordt daarna netjes bij u thuisbezorgd. Uiteraard is alles vrijblijvend en bent u niet verplicht iets te kopen. 

Wij vinden dat ieder mens het recht heeft om zich mooi en trots te voelen. Voor mensen met een beperking of aandoening is dat niet altijd vanzelfsprekend. Kleding bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Enerzijds omdat het kledingstuk past bij wat u nodig heeft. Het biedt comfort en is praktisch in gebruik. Anderzijds is het een kledingstuk waar u zich goed in voelt en past bij wie u bent.. 

Mocht er iets versteld moeten worden, dan beschikken we over een eigen coupeuse die ervoor zorgt dat uw kleding perfect past.


vlnr: Karsten, Ellen, Brechtje, Patricia en Simone