Vanguard

Uitgebeide collecties bij Vanguard

Het begrip 'casual chic' past het beste bij de collectie van Vanguard. De nette overhemden zijn perfect te combineren met een colbert van dit merk. Draag daaronder een van de jeans van Vanguard en de outfit in casual chic stijl is helemaal af. 

De colberts zijn van stevig materiaal waardoor ze lang mooi in model blijven. Een ander voordeel is dat ze netjes te combineren zijn op een pantalon of donkere jeans met nette schoenen. Mocht een wat meer laid-back stijl gewenst zijn, draag een colbert van Vanguard dan op een ruige spijkerbroek met gympen.

Vanguard bestaat sinds 2006 en is onderdeel van het bedrijf waar ook PME Legend en Cast Iron onder vallen. Ondanks dat dit merk wellicht wat minder bekend is dan zijn broertjes is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. De collectie van Vanguard is namelijk elke keer weer compleet genoeg om elke man een mooie outfit aan te meten.

Thuisgekleed verkoopt jeans, broeken, shirts, truien en jassen van Vanguard. Vergeet als echte 'casual chic man' zeker niet te kijken bij Vanguard!