State of Art

State of the Art staat voor het hoogste level van ontwikkeling

Het nagenoeg gelijknamige merk State of Art neemt deze uitdrukking uiterst serieus en presenteert continue innovatie van kleding en uitstraling. Met kwaliteit hoog in het vaandel sluit het merk perfect aan bij Thuisgekleed.

State of Art eersteklas lifestyle merk

De combinatie van kwaliteit en mode is betreffende herenkleding essentieel. Sinds 1987 produceert State of Art fantastische collecties waarin deze mix overduidelijk naar voren komt. Oprichter Albert Westerman begon aanvankelijk met de productie en verkoop van herentruien in het casual segment. Dit bleek een fantastische combinatie in de mannelijke modesector. Inmiddels is State of Art uitgegroeid tot eersteklas lifestyle merk.

Verschillende stijlen

De casual stijl is State of Art altijd bijgebleven. Ook in de huidige collecties staat comfort en trends voorop. Met enkele klassieke elementen creëert het merk een uitgesproken identiteit. Verschillende producten beslaan het brede assortiment zoals vesten, overhemden, sweaters, jassen en broeken. Toch blijft de trui een belangrijk item in de collectie. Met verschillende patronen als ruiten, strepen of blokjes, zijn de State of Art herentruien ware eyecatchers.

‘Modern classics’ is niet voor niks de slogan van het merk. Met een moderne uitstraling en Italiaanse klassieke tinten spreekt State of Art een breed publiek aan. Deze insteek sluit perfect aan bij Thuisgekleed. Met kwalitatieve kleding en een casual uitstraling zal iedere man zich comfortabel voelen met State of Art.