Roberto Sarto

Roberto Sarto sportief, verzorgd en eigentijds

Roberto Sarto
 heeft de allermooiste outfits voor vrouwen die er sportief, verzorgd en eigentijds uit willen zien. De kleding van dit damesmerk zorgt ervoor dat jij je comfortabel voelt en er toch casual uit kunt zien, met een klassiek randje. Voor iedere dag een outfit die jou op en top vrouwelijk maakt.

Roberto Sarto Essentials

De speciale klassieke lijn Roberto Sarto Essentials heeft altijd een aantal gebreide items in de collectie waarmee je elegant voor de dag komt. Ook de animalprints zien we terug in de collectie van dit merk. In allerlei tops, jurken en jasjes komen we deze print tegen. Roberto Salto is een Nederlands bedrijf en weet daarom precies wat de dames uit ons land graag zien. Vrouwelijke kleding met een sportief randje staat daarbij centraal.

Draagbare maar stijlvolle kleding

De modeontwerpers van dit merk staan er op dat de kleding draagbaar is. Dat wil zeggen dat het makkelijk te combineren is, je het lekker sportief kunt dragen en je er iedere dag mee door komt. Daarbij zorgen ze wel altijd voor een klassiek tintje, waardoor je er met hun outfits altijd stijlvol uitziet.