Giordano

Giordano gaan fashion en comfort hand in hand

Giordano ziet het als haar missie om mensen er geweldig uit te laten zien. Haar klanten moeten zich goed voelen in de kleding die ze dragen. Het merk vertaalt dit naar prachtige collecties van geweldige kwaliteit. Mannen met een passie voor de laatste mode, kunnen hun hart ophalen aan de stijlvolle, luxueuze items in iedere collectie.

Bij Giordano gaan fashion en comfort hand in hand. Het bedrijf heeft na haar oprichting in 1981 een groeispurt ingezet en is nooit meer gestopt! Vandaag de dag zijn er duizenden Giordano winkels te vinden in meer dan 30 landen. Maar tevreden is het label nooit. Giordano streeft er elke dag naar om haar producten telkens weer mooier en sterker te maken. Het resulteert in duurzame fashion pieces van fantastische kwaliteit. De nieuwste collectie is nu beschikbaar via de webshop hier op Thuisgekleed. Gun jezelf kwaliteitskleding met klasse en shop jouw favoriete Giordano artikelen eenvoudig online.

Luxueuze stoffen

Giordano maakt enkel gebruik van de allerbeste stoffen. Deze stoffen geven ieder artikel moeiteloos een luxueuze uitstraling. De fashion pieces zijn elegant in eenvoud waardoor je moeiteloos unieke outfits samenstelt met Giordano en de items die je al in de kast hebt hangen. Kies voor stijl en allure. Shop jouw gloednieuwe Giordano kleding eenvoudig via Thuisgekleed.