Betty Barclay

Een uniek merk met veel ervaring

Betty Barclay is een vrouwenmerk dat alle recht van spreken heeft als het gaat om mode. Mark Berk begon met het maken van dameskleding in de jaren 30 van de vorige eeuw, wat betekent dat het merk immens veel ervaring heeft met trends en alles wat erbij komt kijken om uniek te zijn.

Moderne trends met eigenzinnige details

Om die reden biedt Thuisgekleed dit prachtige merk aan, vanwege de moderne trends, gecombineerd met eigenzinnige details, die de kennis van het merk weergeven. De selectie bestaat uit top, blazer, tunieken en truien, speciaal geselecteerd.

De items bevatten veel huidige trends. Prints zijn in overvloed toegepast door Betty Barclay, net als de combinatie van verschillende stoffen en kleuren. Zowel speelse, sportieve als volwassen, sjieke items sieren de collectie.

Het merk richt zich op stijlvolle vrouwen. Basics zien we minder in de collectie terug, maar wel unieke items, die een outfit een geweldige en stijlvolle boost geven. De doelgroep valt op speelse tops met dierenprint of een vestje met gekleurde streepjes.

Betty Barclay is een echt begrip in de modewereld

De collecties zijn steeds weer vernieuwend. Het merk richt zich volledig op vrouwen en dus staat het maken van geraffineerde kleding dat de vrouwelijke vorm accentueert voorop. Oprichter Mark Berk heeft zelfs zijn eigen museum, waar door hem ontworpen kleding wordt tentoongesteld.