Klanten met speciale behoeften

Innovatieve, modieuze, aangepaste kleding voor levensgenieters met een beperking. Wellicht heeft u moeite om kleding te vinden die past bij uw wensen. Hierdoor kan uw gaderobe beperkt zijn. Dat is jammer, en niet nodig. Wij geven u graag advies en helpen u bij het vinden van een nieuwe garderobe, passend bij uw situatie. Thuisgekleed.nl werkt hierin samen met een specialist op het gebied van aangepaste kleding. Hierbij kunt u denken aan rolstoel broeken- en rokken, jassen (magnetische rits), broeken met elastische band en voor orthesen.

Ons assortiment vindt u online en bij speciale aanvragen kunnen wij dit neerleggen bij onze leverancier. Ook kunnen wij bij u thuis komen met onze thuiskleedservice.  

 

Aangepaste kleding 
Overhemden met knopen, jassen met ritsen en strakke broeken maken het voor bepaalde doelgroepen soms lastig om kleding aan te doen, te passen en te dragen. Thuisgekleed komt mensen tegemoet die specifiek behoefte hebben aan aangepaste kleding. Denk hierbij aan: broeken met een elastische band, stretch kledingmagnetische knopen, klittenbandsluiting, rolstoelkleding, speciale kleding met een nano stof technologie tegen vlekken, stomakleding en incontinentie kleding.   

Comfortabele kleding 
U wilt een outfit makkelijk kunnen aantrekken, kleding die lekker zit én waarin u zich eenvoudig kunt bewegen. Voor meer draagcomfort is er in comfortkleding vaak stretch en elastiek verwerkt. Comfortabele kleding die er met enkele slimme aanpassingen voor zorgen dat bijvoorbeeld een senior een stuk comfortabeler door het leven kan gaan. Of zich zelf volledig zelfstandig kunnen om- en aankleden. 

Wij bieden deze collectie speciale kleding aan via onze webshop Thuisgekleed.nl en in onze winkel in Zwolle Zuid. Wilt u kledingadvies aan huis? Dat kan! Wij komen op afspraak bij u aan huis. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op u gemak én in uw vertrouwde omgeving kleding thuis te passen. Onze medewerkers geven kledingadvies, bieden het juiste aanbod speciale kleding en hebben de kennis om de verschillende doelgroepen optimaal te kunnen helpen.  

Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!