Het ontstaan van Thuisgekleed

Het concept Thuisgekleed.nl is voortgekomen vanuit familiebedrijf SUD Mode dat al bijna 30 jaar een begrip is in Zwolle. In de laatste jaren merkten wij in de winkelbezoeken dat sommige senioren en andere klanten met een beperking minder werden. Door in gesprek te gaan met onze klanten en de verzorgers werd al snel duidelijk dat de mogelijkheden om naar de winkel toe te komen steeds lastiger werden. Verzorgers en/of mantelzorgers mogen of kunnen er geen tijd meer voor vrijmaken. Of voor sommige klanten was het fysiek gewoon heel lastig geworden. 

Doordat SUD door de jaren heen zo`n leuke persoonlijke band met de klanten had opgebouwd wilden wij deze groep klanten toch graag blijven helpen en voorzien van een outfit waar ze blij van worden. Zo hebben wij de basis opgepakt om naar de klanten toe te gaan. 

Van hieruit bleek de behoefte eigenlijk heel groot te zijn om deze doelgroep ook te helpen met een modische en goed passende outfit. Op een manier waar zorg, persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staat. 

Door goed te luisteren en te inventariseren waar de behoeftes van onze klanten, zorgmedewerkers en zorginstanties liggen is het concept Thuisgekleed.nl tot stand gekomen. 

Met dit totaalconcept zijn wij de eerste in Nederland en hopen wij uiteindelijk door heel Nederland onze doelgroep op een dusdanige hoogwaardige service niveau te voorzien van een modische en goed passende outfit die een lach achterlaat bij onze klant.