Ervaringen van klanten

Met de Thuiskleedservice komen wij bij veel verschillende klanten aan huis. Wij hechten veel waarde aan hun mening en hoe hun de thuiskleedservice hebben ervaren. Hieronder een aantal reviews van klanten. Ook uw ervaring delen? Stuur deze dan naar service@thuisgekleed.nl

Jos & Hilly - Hilversum

Wij zijn erg tevreden met Thuisgekleed. Hoewel wij buiten hun gebied wonen, kon er toch een afspraak worden gemaakt binnen een paar dagen. Vooraf werd goed bij ons nagevraagd wat onze wensen waren m.b.t. de stijl van de kleding, de maten en de kleuren. Ook gaven we aan dat de broeksluiting gemakkelijk hanteerbaar moest zijn omdat mijn man alleen zijn rechterhand kan gebruiken.  

De verkoopster kwam keurig op tijd en nam aan haar kledingrek een set broeken en poloshirts mee in de maten en kleuren die we hadden opgegeven. Mijn man heeft de broeken en shirts in alle rust kunnen passen en de verkoopster heeft te lange broeken afgespeld. Uiteindelijk hebben we drie mooie broeken en 2 poloshirts met lange mouwen gekocht. Wij zijn daar erg blij mee. Deze service aan huis is voor ons een uitkomst, aangezien mijn man vanwege zijn ziekte niet langdurig kan staan en zich ook niet in kleine kleedruimtes kan bewegen.

De prijzen vonden wij ook alleszins redelijk. Voor het bezoek aan huis werd geen toeslag berekend.