Aangepaste kleding

Innovatieve, modieuze, aangepaste kleding voor levensgenieters met een beperking. Thuisgekleed.nl werkt hierin samen met een specialist op het gebied van aangepaste kleding. Hierbij kunt u denken aan rolstoel broeken- en rokken, jassen (magnetische rits), broeken met elastische band en voor orthesen.

Onze missie is om mensen maximaal te ondersteunen in hun zelfstandigheid. Wij samen gaan tot het uiterste om mensen met (of zonder) fysieke beperking een fantastisch gevoel bij te brengen door het ontwerpen, produceren en verkopen van specifieke, mooie, kwaliteitsvolle en betaalbare kleding.

Het is innovatieve kleding die mensen een helpende hand aanreikt. Met enkele slimme aanpassingen zorgen kledingstukken er vaak voor dat mensen plots een stuk comfortabeler door het leven gaan, of zich zelfs volledig zelfstandig kunnen omkleden. Het is hun en onze overtuiging dat uitgekiende aanpassingen en mode perfect verenigbaar zijn. Onze collectie weerspiegelt dan ook de modetrends van het seizoen.

Mensen zijn ons begin- en het eindpunt. Elk ontwerp, gebaseerd op de expertise van ervaren ergotherapeuten, wordt zorgvuldig gepast en getest door een panel van personen met een beperking. Op basis van deze eerste gebruikservaringen optimaliseren ze het ontwerp en schaven ze het bij tot het helemaal áf is.
 
De artikelen die u in onze webshop kunt vinden, zijn allen op aanvraag. Plaatst u een bestelling van een artikel bij Thuisgekleed, dan wordt de voorraad eerst opgevraagd voor u.
 
Dames

 

Rolstoel broeken | Rolstoelrokken | Broeken met elastiek
 
Heren
 
 

Rolstoelbroeken | Broeken met elastiek | Jassen